Προφίλ

Η Pella Clean προσφέρει κορυφαίο επαγγελματικό αποτέλεσμα για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο και αξιόπιστο  προσωπικό σας παρέχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα με υλικά πάντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η εταιρεία Pella Clean ασχολείται αποκλειστικά με τον καθαρισμό στρωμάτων , καθαρισμό Σαλονιών - Καναπέ , απολύμανση / απολυμάνσεις . Αυτό μας κάνει να έχουμε γρήγορη απόκριση στο κάλεσμα του πελάτη.


Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις όπως ξενοδοχεία , ξενώνες , ενοικιαζόμενα δωμάτια , camping , παιδικοί σταθμοί , κλινικές σε ολη την Ελλαδα . Είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη καθαρισμού στρωμάτων του επαγγελματικού σας χώρου. Δυνατότητα καθαρισμού εως 140 στρώματα .
Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε καθαρισμούς παντός  τύπου καθώς και απολυμάνσεις. Ακόμα και σε έκτακτες περιπτώσεις , η Pella Clean είναι εδώ για εσάς ώστε να αντιμετωπίσει ακόμα και τις δύσκολες περιπτώσεις.

Η εταιρεία έχει έδρα το νομό Πέλλας. Καλύπτουμε με τις υπηρεσίες μας σε οικιακούς πελάτες όλους τους γειτονικούς νομούς και πόλεις ( Έδεσσα , Βέροια , Νάουσα , Σκύδρα , Γιαννιτσά , Αριδαία , Γουμένισσα , Κιλκίς , Κρύα Βρύση , ΧαλκιδικήΚαβάλα , Θάσο , Αλεξάνδρεια Ημαθίας , Κατερίνη , Θεσσαλονίκη κλπ ) .
Παρέχουμε υπηρεσίες σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις σε όλη την   Ελλάδα όπως ξενοδοχεία ξενώνες ενοικιαζόμενα δωμάτια camping παιδικοί σταθμοί κλινικές και σας παρέχουμε πιστοποιητικό εγκεκριμένο από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς είμαστε επίσημοι συνεργάτες της Potema Hellas και της PURESPACE®.

Όραμα μας είναι να σας προσφέρουμε καθαριότητα, υγιεινή  στο σπίτι, ή στις επαγγελματικές σας εγκαταστάσεις. Παράλληλα, επιδιώκουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των πελατών μας δημιουργώντας αξιοσέβαστους, ευχάριστους και κυρίως υγιεινούς χώρους. Ακολουθώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα καθαρισμού και απολυμάνσεων διασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.

Λόγοι για να μας προτιμήσετε

Η Μέθοδος  βιοκαθαρισμού /απολύμανσης  στρωμάτων  που χρησιμοποιούμε είναι  αβλαβής για  τον άνθρωπο τα κατοικίδια και το περιβάλλον, γίνετε χωρίς χημικές ουσίες και θεωρείται από της καλύτερες στην ιατρική κοινότητα,   είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και  έχει πιστοποιηθεί από το   Ευρωπαϊκό κέντρο European Centre for Allergy Reseαrch Foundation. 

Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούμε έχουν ισχυρή αναρρόφηση και  δύναμη ,   παράγοντας  παλμικές  δονήσεις  με αποτέλεσμα να απορροφάνε και να συλλέγουν  ότι βρίσκεται  στο εσωτερικό του στρώματος  , ενώ  ή ειδική λάμπα υπεριωδών ακτινών UVC  που είναι ενσωματωμένη στη μηχανή  εξουδετερώνει και σκοτώνει   βακτήρια ,  μικρόβια ,  μικροοργανισμούς και  ακάρεα , που συσσωρεύονται μέσα στο στρώμα.

Τρόποι πληρωμής

 Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής που διαθέτει η εταιρεία μας
  > Μετρητά
  > Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
         Eurobank                IBAN GR26 026021900 0025 0200 037 419
         Alpha bank             IBAN GR48 014087108 7100 2310 002 940
         Τράπεζα Πειραιώς  IBAN GR82 0172 2780 0052 7809 0978 663