Υπηρεσίες Απολύμανσης PURESPACE - Pella Clean - Pellaclean 6976500091

25/7/2020
print a div!

Με την χρήση του εκνεφωτή  PURESPACE εξασφαλίζουμε, ότι, μέσα σε 35 λεπτά εφαρμογής και δράσης, θα μειωθεί το παθογόνο φορτίο στον αέρα και επιφάνειες κατά 99,9%, εξολοθρεύοντας:

       Ιούς (COVID 19) - Μύκητες - Βακτήρια – Σπόρια - Ακάρεα καθώς επίσης επιτυγχάνεται και απόσμηση που έχει προκληθεί από παθογόνους μικροοργανισμούς.

Κατά την εφαρμογή δημιουργείται ένα ξηρό νέφος διαχέοντας διάλυμα φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον  - μη τοξικό, μη διαβρωτικό, μη εύφλεκτο, άοσμο και αντιαλλεργικό. Με το πέρας της θεραπείας το υλικό διαλύεται σε νερό όσμωσης με οξυγόνο και δεν αφήνει κατάλοιπα.  Εισχωρεί σε σχισμές και σε σημεία που δεν φθάνει το ανθρώπινο χέρι και δεν απαιτείται ανθρώπινη συμμετοχή ή παρέμβαση.

 

 

Καλύπτει κάθε είδους επιφάνειες, όπως :

 

·         Χώροι κάθε χρήσης, πάγκους εργασίας επαγγελματικούς ή μη, Κουζίνες, Σκεύη, Μεταλλικές επιφάνειες -  καθίσματα Τραπέζια - Σπογγώδη υλικά - Κουρτίνες - Πατώματα - Διάφορα αντικείμενα (μεταλλικά, υφασμάτινα, πλαστικά)  Κλιματιστικά κλπ.  Δεν επηρεάζει ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. PURE SPACE αποστείρωση και απολύμανση 

Χαλκιδικη , Θεσσαλονικη , Βορεια Ελλαδα , Μακεδονια .