Απολύμανση και καθαρισμός στρωμάτων ξενοδοχείων Χαλκιδικη-Θεσσαλονικη

20/4/2020
print a div!

Απολύμανση και καθαρισμός στρωμάτων ξενοδοχείων Λουτράκι Αριδαίας Pozar
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε εργασίες καθαρισμού πάσης φύσης στρωμάτων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασίες σε σπίτια αλλα και σε επαγγελματικούς χώρους όπως Ξενοδοχεία Κάμπινκ, Ενοικιαζόμενα δωμάτια,  παρέχοντας  υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Με σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, δίνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
Η PellaClean είναι επίσημος συνεργάτης της Potema Hellas.
Καθαρισμός στρωμάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
 
Η Εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα  τον καθαρισμό και την απολύμανση του στρώματος σας από  βακτήρια μικρόβια μικροοργανισμούς και  ακάρεα
Η Μέθοδος  βιοκαθαρισμού /απολύμανσης  στρωμάτων  που χρησιμοποιούμε είναι  αβλαβής για  τον άνθρωπο τα κατοικίδια και το περιβάλλον, γίνετε χωρίς χημικές ουσίες και θεωρείται από της καλύτερες στην ιατρική κοινότητα,   είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και  έχει πιστοποιηθεί από το   Ευρωπαϊκό κέντρο European Centre for Allergy Reseαrch Foundation  .
Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούμε έχουν ισχυρή αναρρόφηση και  δύναμη ,   παράγοντας  παλμικές  δονήσεις  με αποτέλεσμα να απορροφάνε και να συλλέγουν  ότι βρίσκεται  στο εσωτερικό του στρώματος  , ενώ  ή ειδική λάμπα υπεριωδών ακτινών UVC  που είναι ενσωματωμένη στη μηχανή  εξουδετερώνει και σκοτώνει   βακτήρια,  μικρόβια,  μικροοργανισμούς και  ακάρεα, που συσσωρεύονται μέσα στο στρώμα.
 
 Θεσσαλονικη-Χαλκιδικη 
 POTEMA®